Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

H Θηλυκή Πλευρά Του Στατιστικού

Λένε πως το αγοράκι που δεν αφεθεί στα μαγικά φτερά του έρωτα για κάποια καθηγήτρια του κατά τα σχολικά του χρόνια είτε είναι άτυχος είτε … τζούφιος.

Η ατυχία μου λοιπόν κατάφερε να με ρίξει σε σχολικές αίθουσες με κάτι μέγαιρες οι οποίες μου θύμιζαν μυθικούς δράκους που αντί να εξαπολύουν φλόγες από το στόμα τους κρατούσαν κιμωλίες. Έφτασε όμως η στιγμή που πέρασα στο Στατιστικό, μπήκα στην λογιστική και την είδα. Αυτό το μεγάλο και ατίθασο κορίτσι. Αυτά τα ματάκια. Αυτό το οπίσθιο.
Ως μέλος της KofidisPower Entertainment Team η ευχαρίστηση και η απόλαυση έπονται του καθήκοντος. Έκανα ερευνά. Η Αννούλα μας είναι μια αμφιλεγόμενη φυσιογνωμία. Θα 'λεγα διχασμένη προσωπικότητα. Από την μια η Οικονομική Επιστήμη ..από την άλλη το σεξ.
Από την μια Σπουδές και Πρόοδος και από την άλλη ξέφρενα rave parties, καταχρήσεις και στοματικά. Ένα συνονθύλευμα χρήσης χασίς, αυτοφώρων και αριστείων Προόδου (διάβαζε στο κρατητήριο) είναι αυτό που δίνει κατά έναν παράξενο τρόπο αυτό τον πειθαρχημένο και σκληρό τόνο στην αγνή και ελεύθερη της προσωπικότητα (τι έγραψα πάλι το παλικάρι!). Είναι άλλωστε εμφανές κάθε φορά που αυτή η σύγχρονη αμαζόνα της επιστήμης συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα όταν με την μέση γυρισμένη γραφεί στον πίνακα και μιλάει για «ενεργητικό» και «παθητικό».Όταν την ρωτάς την ηλικία της αυτή σου αποκρίνεται «23» και σου 'ρχεται να σκάσεις στα γέλια που και παρά το 3ο bottox στην μάπα φαίνεται σαν σιτεμένη σταφίδα που την έβαλες στο ψυγείο και έπαιξε στην αισθησιακή ταινία «Η Εκδίκηση Της 45άρας» (άντε μην πω και κομπάρσα).
Μα τι Θεά Θεέ μου!
Ναι λοιπόν θέλω να παντρευτώ την Πανοπούλου και δεν το κρύβω. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που χρησιμοποιώ τον κωδικό της KofidisPower Entertainment Team χωρίς να μιλήσω για τον master τον Κοφίδη. Γιατί μια γυναικά συγχωρεί έναν άντρα που έκανε λάθος αλλά ποτέ κάποιον που δεν προσπάθησε. Και εγώ θα πάρω το ρίσκο γιατί αγαπάω.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το υπόλοιπο team και τις γυναίκες που το διαβάζουν για την έκρηξη σεξισμού μου αλλά έτσι έφτιαξε ο Θεός τον άντρα. Έφτιαξε όμως και την Άννα. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να κρατηθώ, πρέπει να το πω…
Πανοπούλου είσαι και πολύ μουνί !!!