Τρίτη, Αυγούστου 21, 2007

Παιδάκια...Νομιζώ Τέλειωσε Το Καλοκαιράκι.. :-(



GALOP!!!






Ποιά είναι η γνώμη σας για το Κυλικείο του Πα.Πει. ? [77 votes total]


O Παπούλης σκίζει.. (26)
34%

’σε μας ρε αγοράκι μου και εσύ, με έχει σκοτώσει και αυτή η δίαιτα.. (6)
8%

Μιάμ..μιάμ... (7)
9%

Πάρε το Κέντρο Δηλητηριάσεων να σου πουν.. (38)
49%






Ναι λοιπόν βασανισμένα και ταλαιπωρημένα νιάτα το πιάσαμε το μήνυμα. Η λύση είναι το αλυσοπρίονο. Εδώ καλό θα ήταν να υπενθ
υμίσουμε πως το ποσοστό του κέντρου δηλητηριάσεων έφτασε και το 62% (!) μα η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος φαίνεται το επηρρέασε αρνητικά τις τελευταίες μέρες αλλά όπως και να 'χει το 49% είναι ποσοστό-κόλαφος και για τις 5 τρίχες που έχουν απομείνει στο κεφάλι του παππούλη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν ήταν αυτός με τον ρόλο του ως "μασκότ" την "Ευρώπη" να προσελκύει κόσμο (34%),με την βελούδινη φωνή του και τους ήχους που θυμίζουν το ερωτικό κάλεσμα του μπαμπουίνου η κατάσταση δεν θα ήταν η ίδια.. Τελικά έχουν γοητεία οι ώριμοι άντρες. Καιρός όμως αγαπητοί μου να το μετονομάσετε από "Ευρώπη" σε "Αφρική" (και να ψεκάσετε και με baygon).
Τώρα όσον αφορά κάποιους ψυχοπαθείς οι οποίοι ψήφισαν την
τρίτη επιλογή (εκτός από την περίπτωση που μπέρδεψαν το κυλικείο με τον "Γρηγόρης Μικρογεύματα") προφανώς προσπαθούν να κάνουν πλάκα με τον πόνο του λαού και θα ανήκουν εις τον υπόκοσμον της Ελληνικής κοινωνίας (όπως λέει και ο Λεβέντης) οπότε δεν θα μπούμε στον κόπο καν να απαντήσουμε και να υποπέσουμε στις ύβρεις και τις χυδαιολογίες τους. Όσο για την επιλογή της δίαιτας απλά θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι το σώμα μοντέλου δεν είναι και το παν σε μια γυναίκα (για να μην μιλήσουμε για άντρες..) οπότε μην πωρώνεστε και τόσο γλυκές μου..
Αλλά τα πολλά λόγια είναι και φτώχεια.. Το νέο galop σας περιμένει να το τιμήσετε με την ψήφο σας και το site αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς με νέα βιντεάκια, νέα αρθρογραφία και νέα εναλλακτική ευκολότερη διεύθυνση: www.kofidis.tk
Η Kofidispower Entertainment Team θα ήθελε να σας ευχηθεί για άλλη μια χρονιά μια καλή και ευτυχισμένη ακαδημαϊκή περίοδο και είναι εδώ για να σας κρατήσει συντροφιά να αγωνιστεί για τα δικαιώματα και τον φραπέ σας και να στιγματίσει για πάντα τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας.
Να είστε καλά !


email επικοινωνίας: kofidispower@gmail.com

5 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

αρνούμε να παραδεχτώ ότι το καλοκαίρι τελείωσε
φιλάκια....

1:41 μ.μ.  
Blogger kofidispower said...

κοίτα γλυκούλα μου αν ειναι για σένα ..μετα αρας να το παρατείνουμε λίγουλακι το Καλοκαίρι...
Θες να στο κάνω μέχρι Δεκέμβρη?

3:15 π.μ.  
Blogger kofidispower said...

χ

3:15 π.μ.  
Blogger stef said...

de teleiewse re....

7:06 μ.μ.  
Blogger kofidispower said...

εντάξει ρε...ότι πείτε...

σχεδόν τέλειωσε...ή σαν να τέλειωσε ..ή οδεύει προς το τέλος του...

μη με μαλώνετε...

7:48 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home