Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2007

2007-8 Φύγαμε !!

Είθισται κάθε χρονιά να υποδεχόμαστε τους πρωτοετείς σαν τον Άγιο Πέτρο τους παπάδες στον παράδεισο και ειδικά στο Πα.Πει. να τους ξεναγούμε, κατατοπίζουμε και γενικότερα ξεψαρώνουμε για να μην νομίζουν και οι άνθρωποι ότι ήρθαν στη Οξφόρδη. Έτσι λοιπόν αρχίζει και η φετινή ακαδημαϊκή περίοδος υποσχόμενη σενάρια τύπου american pie και happy endings τύπου saw. Το πανελλήνιο μπορεί να ασχολείται με αυτή την σαπουνόπερα του V for Venizelos αλλά οι ακαδημαϊκές εξελίξεις τρέχουν. Αρκετά με τα σινεφίλ όμως.
Η KofidisPower Entertainment Team για μια ακόμα
χρονιά είναι εδώ παρούσα για να καλωσορίσει τους νέους στο Πανεπιστημιακό μας χώρο και να αποτελέσει συνοδό στα πρώτα τους βήματα. Είμαστε εδώ για άλλη μια χρονιά για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα εφόδια που χρειάζεστε για να προσθέσετε και λίγο χρώμα σε κάθε μουντή γνώση που τυχόν θα πάρετε και επιτέλους να βρεθείτε σε θέση να αλλάξετε αυτόν τον κόσμο περισσότερο από όσο αυτός αλλάζει εσάς. Είμαστε το φοιτητικό κίνημα και βρισκόμαστε κοντά σας για να υποστηρίξουμε τα δικαιώματά σας, τον φραπέ σας και ότι πιο πολύτιμο έχετε σε αυτόν τον κόσμο το χαμόγελό σας.
Τα καλύτερα σας χρόνια αρχίζουν από τώρα οπότε ετοιμαστείτε να βάλετε στην ζωή σας το sex, drugs, rock n roll και τα βιβλία που θα περιμένετε 5 ώρες στο υπόγειο να σας τις δώσει ο καράφλας ο παππούλης και θα καταλάβετε πως ήταν τσάμπα κόπος όταν θα τα φάει η σκόνη.
Στα δικά μας τώρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξεταστική περίοδος του Σεπτέμβρη σύμφωνα με διεστραμμένες πληροφορίες των ανταποκριτών μας. Οικονομική επιτυχία συγκεκριμένα για τα γύρω βιβλιοπωλεία που έβγαζαν ολόκληρους τόμους σε μικρογραφίες (για σκονάκι) και για τους wannabe something ευέξαπτους επιτηρητές που σε κοίταγαν σαν κοράκια από την κορφή ως τα νύχια.

Ένα ποσοστό του 4% των όσον πέρασαν τα λεγόμενα δύσκολα μαθήματα σε κάθε τμήμα σημαίνει πως έρχονται λαμπρές μέρες και η αποφοίτησή μας προμηνύεται καρποφόρα.
Μπορεί μια μέρα να γίνουμε όλοι μας επιστήμονες, μπορεί και όχι...λένε όμως πως το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό και στην τελική πιστεύω πως είναι απολύτως σωστό, οπότε αντί όλοι μας να κοιτάμε το 4-5-6ετές μας μέλλον καλό θα ήταν να χαλαρώνουμε που κ που λίγο για να μην βρεθεί και καμιά μέρα να μας βρει μετανιωμένους για τα τοπία που χάσαμε καθώς ταξιδεύαμε..

καλή αρχή ρεεεε!!!! (σόρυ για το ρε)

1 Comments:

Blogger PD said...

Λατρεύω σε και μόνο για το Username σου. Αλλά τα λες κι ωραία. Keep up...
Τώρα αν έχεις και contact για φοιτητριούλες όπως στις φωτό σου, εεε, φιλαράκο μου, θα κάνουμε χρυσές δουλειές εμείς...

7:04 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home